Loading

Vaše nezaboravno iskustvo vožnje je naš posao

Iznimno smo ponosni što našu veliku strast za automobilima možemo podijeliti sa našim kupcima. Ulažemo mnogo truda kako biste Vi doživjeli fantastično iskustvo vožnje. Uvjerite se sami!

O nama

Prije više od 10 godina počeli smo našu misiju; Prodaja rabljenih automobila na način na koji bismo i sami željeli kupiti automobil. Transparentne cijene, kvalitetni automobili i uvjeti za kupovinu su ispunjeni.
Sada, nakon decenije rada iza nas, možemo reći da smo neovisan brand koji kupci prepoznaju.

Naši klijenti su naša najbolja reklama i preporuka, a za nas kažu da je osnovna prednost pristup njima i poslu kojim se bavimo. Da bismo opravdali ukazano povjerenje fleksibilni smo prema Vama, te automobile možete pogledati isključivo prema dogovoru, bez fiksnog radnog vremena, neovisno da li je u pitanju večer, ili vikend. Tako ćete uvijek moći pronaći vrijeme za odabir Vašeg novog ljubimca u dogovoru sa nama.

Naš moto poslovanja je bogata ponuda i kvalitet, uz konkurentne cijene.

NAP - Nacionalna iskaznica automobila

Od 1991. godine u Holandiji postoji Udruženje koje se bavi praćenjem i vođenjem podataka o pređenoj kilometraži svakog vozila u suradnji sa Odjelom za cestovni prijevoz i ovlaštenim garažama. Njihov zadatak je da pruže informacije o pređenim kilometrima svakog registrovanog automobila I da spriječe svaki pokušaj zloupotrebe podataka o istom. Svaki automobil uvezen iz Holandije ima svoju historiju o kilometraži zavedenu na tzv. NAP certifikat. Ovaj certifikat pokazuje vremenska razdoblja sa brojčanim stanjem kilometara. Za svaki registrovani automobil u Holandiji pri servisiranju se evidentira brojčano stanje pređenih kilometara u trenutku servisiranja. Na ovaj način se očitava brojač kilometraže od datuma proizvodnje automobila.

Misija

Naša misija - prodaja automobila na način na koji bismo mi sami željeli kupiti automobil - je ono što nas pokreće. Svakodnevno nastojimo pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, bilo da žele kupiti rabljen automobil niže ili više cijene, za nas je potpuno isto. Tretirati drugog na način na koji bismo sami željeli biti tretirani, je zapravo naša glavna misao vodilja.

Vizija

Od našeg prvog dana poslovanja kao car dealer imali smo jasnu viziju:

"Kupuj pametno, zadrži niske troškove, učini uslugu izvrsnom i ljudi će željeti da se vrate vama."
Da je naša vizija uspješna pokazali su mnogi naši kupci koji su već svoju drugu ili treću priliku iskoristili za kupovinu kod nas.

Mediji

Mnoge automobile iz naše ponude možete naći na različitim web stranicama, jer želimo da što više potencijalnih klijenata vidi šta im sve možemo ponuditi. Time olakšavamo samu kupovinu automobila za naše klijente i činimo im naš katalog automobila dostupnim.

Šta čekate? Požurite da pogledate i pronađete svoj automobil iz snova!

Salon

Veliki broj automobila iz naše ponude možete pogledati u salonu.

Posjedujemo sve alate i opremu neophodne za pregled i isporuku Vašeg odabranog automobila.

Da biste bili sigurni da je već u salonu i Vaš favorit iz ponude kontaktirajte nas i zakažite sastanak na kojem ćete odabrani automobil moći detaljno pregledati i biti siguran da ste napravili dobar odabir.